Kontakt

Kontakt information, telefon, vejvisning

Konsultation i Hillerød

Email:
maiken@mmpsykologpraksis.dk

Telefon:
+45 29 90 81 83 

(skriv ikke sms, men læg gerne en besked)

AKTUELLE VENTETIDER HOS MMPSYKOLOGPRAKSIS: 2-3 uger f2f (udenfor ferieperioder), hvis du kan bruge de ledige tider, jeg har til rådighed.

Ventetider på videokald/telefon konsultation 1-2 uger (udenfor ferieperioder).

Konsultation i Hillerød:
Helsingørsgade 16B
3400 Hillerød

Klinikken er centralt placeret i Hillerød centrum på Helsingørsgade, som er den del af gågaden, der ligger tættest på Hillerød Station. Ca. 10 minutters gang fra stationen og lige ved siden af parkeringshus (betaling).

Klinikken ligger i et hyggeligt og stille baghus til gågaden Helsingørsgade. Kommer du derfra, går du gennem porten og ind. Klinikken ligger helt inde i gården med selvstændig indgang.Det vil være muligt at komme ind fra fem minutter inden aftalen, så du for eksempel kan nå på wc og komme på plads inden din tid.

 

Privatlivs politik

Hos mmpsykologpraksis er dine private data i sikre hænder. Min privatlivs politik sikrer at din data bliver behandlet i henhold til gældende lovgivning.

Privatlivspolitik er revideret og opdateret i forbindelse med de nye EU-regler for opbevaring af data: Persondataforordningen eller GDPR (General Data Protection Regulation) af 25. maj 2018

Email:
maiken@mmpsykologpraksis.dk

Telefon:
+45 29 90 81 83

Konsultation i Hillerød:

Helsingørsgade 16B
3400 Hillerød

© Maiken Martinussen, 2019. Alle rettigheder forbeholdt.